„Pentru o viață sănătoasă consumați zilnic minim doi litri de lichide!” Nu-i așa că vă sună cunoscut? Și care este cel mai accesibil lichid? Ei bine, DA, APA!

Cunoscută pentru proprietățile de hidratare, aceasta este ușor asimilată de corp atunci când nu prezintă impurități. Și sunt convinsă că îmi dați dreptate: în ultimii ani achizițiile de dozatoare de apă au luat amploare. În orice instituție, în sălile de evenimente sau chiar acasă, ele își justifică necesitatea. Deși le găsim în variante diferite, astăzi vom analiza avantajele utilizării unor dozatoare de apă cu bidon ascuns în comparație cu cele clasice, cu încărcare superioară.

Dotat cu un compartiment în partea de jos, dozatorul cu încărcare inferioară prezintă un aspect foarte curat, fiind în egală măsură apreciat și pentru latura estetică. Indiferent de capacitatea recipientelor, un atu important al acestor dozatoare de apă cu bidon ascuns îl constituie ușurința în procesul de instalare, deoarece nu va mai fi necesară ridicarea lor deasupra dispenserului.

Mai mult decât atât, dozatoarele cu încărcare inferioară se disting prin designul modern si tehnologia constructivă de ultimă generație. Aflați, așadar că temperaturile pentru încălzirea sau răcirea apei pot fi setate manual într-un interval de plus/ minus 10 grade.

Analizând în profunzime, constatăm că gama de dozatoare de apă cu bidon ascuns asigură o apă mai curată decât celelalte tipuri de dozatoare iar pe termen lung garantează economie de bani, căci nu necesită înlocuirea recipientelor în mod regulat.

Un plus al purificatoarelor cu filtrare este reprezentat de faptul că nu necesită conectarea la rețeaua de apă, întrucât bidonul din dotare este detașabil și poate fi umplut de la robinet.

Nu am fost convingătoare? Atunci mai adaug atât: rolul unui dozator este să ofere în mod constant și rapid, o apă de calitate superioară. Păstrat în recipiente din plastic, lichidul poate fi contaminat cu particule din acest material. Nu uitați că plasticul din care sunt făcute bidoanele poluează mediul înconjurător.

În esență, modul de aprovizionare și de montare a fiecărui tip de aparat, face diferența!